PSST! I BÖRJAN AV APRIL BYTER VI NAMN TILL GREEN STORAGE - MER INFO KOMMER!

Lättillgänglig och smart magasinering i Nyköping

Vår digitala tjänst innebär en smart, prisvärd och säker magasinering. Du har lättillgänglig åtkomst till ditt förråd via appen.

En heldigital lösning

Hos oss sköter du allt från bokning till upplåsning av utrymmet via mobilen.

Bra priser

Då allt sköts digitalt kan vi hålla nere kostnaderna för dig som kund.

Säker magasinering

Våra anläggningar är försedda med larm och kameraövervakning med inspelning.

Tillträde när du behöver det

Du får tillträde till ditt magasineringsutrymme under veckans alla dagar mellan 05:30 och 22:00.

En prisvärd lösning för magasinering i Nyköping

Ska du flytta eller saknar förvaringslösningar i anslutning till ditt hem? Vår anläggning med förråd för magasinering i Nyköping passar dig oavsett om du är i behov av korttids- eller långtidsmagasinering. Våra förvaringsutrymmen finns i många olika storlekar. De passar såväl dig som behöver ett förråd på 3 kvm som dig som behöver ett förrådsutrymme på 21 kvm.

Vår anläggning sköts 100 % digitalt och vi har därför inga höga omkostnader för kontor eller personal. Det innebär att vi kan pressa kostnaderna rejält och erbjuda magasinering till ett lågt pris utan att tumma vare sig på kvalitet eller säkerhet.

Hyr lager Nyköping

Magasinera möbler i ett torrt och tempererat förråd

När du hyr ett förråd hos oss får du ett uppvärmt och tort utrymme för magasinering. Vi säkerställer att det du magasinerar förvaras på bästa sätt. Vi erbjuder försäkringsskydd och anläggningen kameraövervakas under dygnets alla timmar. Vår affärsidé bygger på att erbjuda en toppmodern form av magasinering. Vi gör uthyrningsprocessen så enkel som möjligt, och som kund har du full kontroll såväl över bokning som uppsägning.

När anlitar oss för magasinering i Nyköping är det endast du som har tillgång till ditt förråd via en digital nyckel. Vid behov kan du enkelt dela åtkomsten. Du bestämmer sedan när delningen ska avslutas med några knapptryck.

Läs om förråd för företag i Nyköping