PSST! I BÖRJAN AV APRIL BYTER VI NAMN TILL GREEN STORAGE - MER INFO KOMMER!

Säkra förråd för företag i Nyköping

Hos oss kan du hyra förråd som lever upp till högt ställda krav på säkerhet, prisvärdhet och flexibilitet.

100 % digitalt

Bokningsprocesser och tillgång till förrådet sköts via mobilen.

Prisvärda förråd för företag i Nyköping

Då lösning digital betalar du inte för några onödiga kringkostnader.

Säkra lokaler

Våra anläggningar är utrustade med larm samt strategisk videoövervakning med inspelning.

Tillträde alla dagar i veckan

Vi ger dig tillgång till företagsförrådet mellan 05:30 - 22:00, 7 dagar i veckan.

Hos oss kan du hyra företagsförråd till ett bra pris

Vi kombinerar bra priser med kvalitet. Anledningen till att vi kan hyra ut prisvärda förråd för företag i Nyköping är att lösningen är digital. Hos oss betalar du inte extra för personalkostnader eller kontor. Vi har heller inga krångliga kodlås eller staket som måste öppnas med nyckel. Det är bara du som har tillgång till ditt företagsförråd. Vid behov kan du dela din digitala nyckel med budfirmor och andra som du vill ge tillfällig åtkomst.

Alla våra företagsförråd är uppvärmda, och då de är fuktfria lämpar de sig väl för arkivering. Samtliga förråd kameraövervakas med inspelning under dygnets alla timmar, sju dagar i veckan.

Läs mer om magasinering i Nyköping

Förråd i Nyköping för företag i olika branscher

Kontorsflytt, renovering av befintliga lokaler eller expansion. Det finns många tillfällen när företagare är i behov av extra utrymme för magasinering. Vi hyr ut förråd för företag i Nyköping som passar olika typer av verksamheters behov. Kanske behöver ditt företag ett extra lager under högsäsong? Då kan du hyra ett förråd hos oss under den tid du behöver.

Vår idé bygger på att göra det enklare att hyra förråd för företag i Nyköping. Alla företagsförråd har direkt åtkomst med bil, något som gör det enkelt att lasta i och ur. Det finns naturligtvis även möjlighet att låna lastvagnar på anläggningen.

Läs mer om lager i Nyköping