PSST! I BÖRJAN AV APRIL BYTER VI NAMN TILL GREEN STORAGE - MER INFO KOMMER!

Smarta och digitala förråd i Nyköping

Det ska vara smidigt att hyra ett förråd. Hos oss är det du behöver magasinera i ett prisvärt, tryggt och säkert förvar.

Digitalt och enkelt

Allt från bokning till upplåsning och uppsägning av utrymmet sköts via din mobil.

Prisvärt

Då vår lösning är digital kan vi erbjuda ett lågt pris för att hyra förråd.

Tryggt och säkert

Anläggningarna är utrustade med larm och kameraövervakas dygnet runt.

Tillträde 7 dagar i veckan

Du har tillträde till ditt förråd i Nyköping 7 dagar i veckan mellan klockan 05:30-22:00.

Små- och stora förvaringsutrymmen till bra priser

Det finns många tillfällen då man kan behöva hyra förråd till ett bra pris. Du kanske vill magasinera ditt bohag vid en flytt eller renovering? Eller så kanske du precis har startat upp din professionella verksamhet och behöver utrymme för ett mindre lager? Vi har lösningar såväl för arkivering som förvarning av skrymmande möbler.

Vår idé gör det prisvärt att hyra förråd i Nyköping för privatpersoner och företag. Tack vare att allt sköts via mobilen har vi inga personalomkostnader. Därför kan vi hålla mycket en mycket låg kostnad för uthyrning av förråd.

Läs mer om våra företagsförråd

Hyr ett säkert förråd i Nyköping

När du hyr ett förråd för magasinering i Nyköping hos oss kan du vara säker på att dina saker är i tryggt förvar. Alla våra anläggningar har försetts med larm och kameraövervakning med inspelning under dygnets alla timmar. Det är endast du som har tillgång till ditt förråd, men vid behov kan du tillfälligt dela din digitala nyckel med en bud- eller flyttfirma.

För oss är det även en självklarhet att dina saker ska förvaras på ett optimalt sätt. Därför erbjuder vi varma och torra förråd. Våra företagsförråd har direkt åtkomst med bil och vid behov är det möjligt att låna en lastvagn på anläggningen.

Läs mer om storage i Nyköping